Scoliosis Online School – онлайн групови и индивидуални занимания

Онлайн ZOOM групи със Силвия Койчева и Веселин Пенков

Запишете час сега!
Mаксимална корекция на гръбначния стълб и торса в трите основни равнини. Четири принципа за самостоятелна корекция на гръбначния стълб едновременно.
Принципите на SEAS се основават на специфична форма за корекция, наречена самостоятелна корекция. Упражненията са модифицирани, така че да бъдат включвани в ежедневните дейности.
Scoliosis Online School – SOS е изключителна възможност за пациентите, чието състояние включва дълъг път на лечение, за да не позволим тяхната упорита работа да се разхищава.

Scoliosis Online School – SOS се разработи в сътрудничество с италианския институт ISICO и д-р Микеле Романо – физиотерапевт, съосновател и директор на ISICO..

Насрочването на час за онлайн услугата Scoliosis Online School – SOS става с обаждане на телефон 0884 717 888. След това ще получите указания как да подготвите данните, които ще ни трябват за провеждането на заниманието. Тази информация ще ни бъде необходима за статистическа обработка на новия резултат и подготовка за изготвяне на програмата от Специфични физиотерапевтични упражнения при сколиоза (СФУС).

Имайте предвид, че обработката на резултата изисква технологично време, затова трябва да получим материалите поне 24 часа преди датата на Вашия онлайн час. Ако изпратите материалите по-късно, няма да можем да гарантираме качественото осъществяване на консултацията.

Прочетете внимателно инструкциите и ако имате въпроси се обадете на телефон 0884717888.

ПРОЧЕТЕТЕ ВДЯСНО СПИСЪКА С МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ИМЕЙЛ sos@siz.bg.

Изпратете ни актуална рентгенова снимка, ако имате нова и все още не сме я виждали.
Измерете височината на детето в изправено и седнало положение. Измерете теглото.
Приложете към информацията снимки на Вашето дете без корсет, ако носи – снимки с корсета.
Измерете със сколиометър Вашето дете.
В имейла с инструкции ще откриете декларацията „Информирано съгласие“.

Следете YouTube канала на Bulgarian Association of Scoliosis Treatment (Българската Асоциация за Лечение на Сколиоза). Там ще откриете полезни видеа с инструкции как да направите в домашни условия част от измерванията, които са ни необходими за провеждане на онлайн занятието.

Онлайн услугата Scoliosis Online School – SOS ще се проведе по следния начин

  • Семейството: събиране на всички необходими материали: данни, снимки.
  • Видеоконферентната връзка по Skype, Zoom, Viber и тест с наш опертор.
  • Подходящо за упражнения облекло.
  • Уреди за упражнения: стол, огледало, тояжка, топка, гири.
  • Корсет.
  • Не е необходимо да имате всички уреди, ще организираме упражненията с каквото разполагате.
Събирането на този материал ще Ви отнеме поне половин час. Отделете това време и спокойно съберете необходимата информация.
Scoliosis Online School
Не се притеснявайте, ако срещнете затруднения при събирането на този материал (със сигурност не е лесно за хора, които нямат опит в това). Изпратете обаче всичко, опитвайки се да бъдете максимално точни. Не се отказвайте! Вашият физиотерапевт ще тълкува максимално точно получените данни.
Scoliosis Online School
От съществено значение е родителят да присъства по време на SOS, за да помогне при организирането и усвояването на упражненията.
Scoliosis Online School
Обади се и се запиши!

Не спирай да правиш упражненията си!


Scoliosis Online School – SOS отразява нашата решимост да направим всичко възможно, включително и за големия брой семейства, които са изправени пред неочаквани икономически затруднения. Онлайн консултациите и терапията на Scoliosis Online School – SOS ще се провеждат с намалени цени и ще останат непроменени по отношение на продължителност, време и качество.
Обади се и се запиши!